Az oldal termékválaszték átalakítás miatt ZÁRVA van, a termékek eltávolításra kerültek!
...

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36707780001

Kóstoltatás szeptemberben

ÁLLATIBOLDOG Kutyaeledel KÓSTOLÓ NAP

  1. 09. 25 szombat, 9.00-13.00 Zuglói Sportpályára (1141 Budapest, Mogyoródi út 130)

???? Egy formabontó esemény azoknak a szuper gazdiknak, akik ki merik kérni a kutyájuk véleményét, a megfelelő kutyaeledel kiválasztásában.

 ???? Minden gazdi, a legnagyobb körültekintéssel választ kutyájának eledelt, figyelembe véve a korát, egészségi állapotát, vagy éppen csak szeretnénk megelőzni a problémákat. Több számára megfelelő terméket találunk, az állatorvos - ismerősök - barátok ajánlanak tuti befutót, de mégis melyiket vegyük meg, hiszen egy jó termék, akár 5 – 15 ezer Ft is lehet.

❗Az ÁLLATIBOLDOG Kutyaeledel KÓSTOLÓ NAP-on, átadhatod a döntést a kedvencednek❗

Válaszd ki weboldalunkon a kutyus korának és egészségi állapotának megfelelő tápokat kóstolásra, gyertek el a rendezvényre, a végső döntés pedig legyen a kutyáé!

????Azért, hogy biztosítani tudjuk számotokra, hogy ez a pár óra tényleg csak a tiétek legyen, akik kiválasztottátok a kóstoló menüt, belépőjegy vásárlása szükséges, amit a rendezvény után, a www.allatiboldog.hu webáruházban történő minimum 20000 Ft-os kosárérték esetén, a végösszegből jóváírjuk

➡IRÁNY A WEBÁRUHÁZ, ahol a jegy vásárlás mellett kiválaszthatod a kóstolni kívánt termékeket:

                ✔https://www.allatiboldog.hu/kostoltato-jegyek tedd kosárba a belépőjegyeket

 ✔KUTYA menüben - válaszd ki kutyusod korát - azon belül a méretét - száraz tápok - majd a baloldalon található SZŰRÉS-ben kattints a „Termékminta kóstolásra”

✔Válaszd ki az általad megfelelőnek ítélt eledeleket, bátran akár 5-10 db-ot is, amiket szeretnél megkóstoltatni a kutyáddal, tedd a kosaradba (ezek 0 Ft-al kerülnek bele, ezzel csak jelzed nekünk az igényedet). Megrendelés lezárása / fizetés

                ✔Találkozunk az ÁLLATIBOLDOG Kutyaeledel KÓSTOLÓ NAP-on

               

Légy te is az „ÁLLATIBOLDOG” család tagja:

Végre a kutyád döntheti el, hogy mit is szeretne a tányérjába, te pedig spórolsz a rossz vásárlások kiadásain.

Az általad kiválasztott 5 - 10 termék biztosan ott lesz az étlapon, ami mellett, a kutyusoknak ajándék fogápoló rágósnack-el kedveskedünk.