Az oldal termékválaszték átalakítás miatt ZÁRVA van, a termékek eltávolításra kerültek!
...

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36707780001

PEDIGREE Denta Fresh Medium 180g 7db kutya jutalomfalat, fogápoló rágósnack
PEDIGREE Denta Fresh Medium 180g 7db kutya jutalomfalat, fogápoló rágósnack
1 375 Ft

PEDIGREE Denta Fresh Medium 180g 7db kutya jutalomfalat, fogápoló rágósnack

1. A Pedigree Dentastix Fresh kutya fogápoló rágó tudományosan igazoltan akár 80%-kal csökkenti a lepedék lerakódását napi használat esetén. A Pedigree daily kutya fogápoló rágó óvja a száj egészségét.2. A Dentastix Fresh fográgó zöldtea kivonat és eukaliptuszolaj egyedülálló keverékével készül, amely igazoltan frissíti a leheletet kellemessé téve a testközeli kapcsolatot kutyatársunkkal.3. A Pedigree Dentastix Fresh daily fogápoló rúd kifejlesztésében a Waltham Központ állatorvosai és élelmezési szakemberei segédkeztek. A Dentastix rendszeres használat esetén segít csökkenteni a fogínybetegség kialakulásának kockázatát (kis/közepes/nagyméretű) kutyáknál.4. A Dentastix daily fresh fogápoló rágórudak alacsony zsírtartalommal, hozzáadott cukor és mesterséges színezékek vagy aromák nélkül készülnek. Pedigree kutyarágók – egészséges fogápoló jutalomfalatok kutyáknak.5. Az ízletes Dentastix Fresh kutyarágó egyes vagy multipack kiszerelésben is kapható, különböző méretekben, hogy hatékony szájápolást nyújthasson a kis, közepes vagy nagyméretű kutyáknak. Válassza a Pedigree kutya jutalomfalatokat!

 

** Kedves Vásárlónk.
A feltüntetett termék képek tájékoztató jellegűek.
A gyártók marketing és kiszerelés változtatási szempontokból gyakran minimálisan változtatják a termékek csomagolását, de magát a terméket nem.
Amennyiben kifejezetten egy adott terméket keres, a termék vonalkódját is le tudja ellenőrizni, ezt mindenhol feltüntettük a termék képe alatt az "Adatok"nál a cikkszámmal és a kiszerelés méretével együtt.

Márka
PEDIGREE Denta Sticks
Termékcsoport
Fogápoló
Testméret
Közepes testű
Életkor
Felnőtt
Súly
1,26 kg
Várható kézbesítés
2024.04.23
1 375 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek
Etetési útmutató: Közepes testű kutyáknak (pl. spániel) 1 darab naponta. A jutalomfalat csak 10 kg és 25 kg közötti testtömegű kutyák számára ajánlott. A termék nem adható 4 hónapnál fiatalabb kölyökkutyáknak. A frissesség felbontás utáni megőrzése érdekében zárja vissza a csomagolást a visszazáróval. Ne feledkezzen meg friss ivóvizet biztosítani kedvence számára. Összetétel: válogatott gabonafélék, növényi eredetű származékok (ebből 0.2% koffeinmentes zöld tea kivonat), ásványi anyagok (2.3% nátrium-tripolifoszfát), hús és állati származékok, olajok és zsírok (ebből 0.03% eukaliptusz olaj). Analitikai összetevők (%): fehérje: 8.1; zsírtartalom: 1.3; szervetlen anyag: 6.3; nyersrost: 0.20; nedvességtartalom: 15.4; energia: 301 kcal/100 g. Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: E-vitamin: 1365 mg, Cink (Cink-szulfát, heptahidrát): 198 mg / íz és aromaanyagok: csirke aroma: 19.4 mg.
Adatok
ean code
5010394002943
Cikkszám
600088
Tömeg
1,26 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek