Az oldal termékválaszték átalakítás miatt ZÁRVA van, a termékek eltávolításra kerültek!
...

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36707780001

Blog

GABONAKÖRÖK, AVAGY SZŐRÖS HŐSÖK A CICATÁL KÖRÜL

Szécsényi Réka
2022.01.14 20:05
GABONAKÖRÖK, AVAGY SZŐRÖS HŐSÖK A CICATÁL KÖRÜL

GABONAKÖRÖK, AVAGY SZŐRÖS HŐSÖK A CICATÁL KÖRÜL

Futjuk a gabonaköröket, amióta megérkeztek a FitMin gabonamentes cicatápjai online webshopunkba, hiszen rendre érkeznek a kérdések, hogy az új, minden tekintetben prémiumnak számító nedves és száraz macskaeledelek vajon megfelelő TÁPANYAGOKAT nyújtanak-e bajszos kis kedvenceiteknek? Felelős cica-alattvalókként azt mondhatjuk, hogy a termékek otthoni viszonylatban is átmentek a „Mit főztél már megint vacsorára?” – teszten, és akár a nedves, akár a száraz tápot volt bátorságunk őkegyelmességük elé bocsátani, sűrű és hosszas dorombolás, és elégedett dörgölőzés volt Cica-láncunk minden tagja esetében a válasz. #eztismegúsztuk #kollektíven

MIT TUD A SPÉCI, GABONAMENTES MACSKATÁP?

Négylábú törperagadozóinkról köztudott, hogy a napi betevőjük összetétele optimális esetben szinte kizárólag a húsból származó fehérje, amihez ugyan párosulhat növényi fehérje is, de a táp meghatározó összetevője a HÚS kell, hogy legyen. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a fehérjebevitel ne csak mennyiségét, de minőségét tekintve is értékes legyen. A FitMin macskatápjai – az otthon végzett tesztek alapján – teljes mértékben hozták az elvártat, ami nem is csoda, ugyanis a tápok kb. 70-80%-a válogatott fehérjetípusokból állnak össze.

HÚS, HAL, VIRÁG EGY ZACSKÓBAN?

A FitMin gyártói csapata tényleg nem bízta a véletlenre, hiszen a magas fehérjetartalom – pl.  25% szárított csirke, 20% friss csirke, 5% szárított pulyka, 4% sertésmáj, 3,5% szárított hal – tőkehal, angolna és szardínia – mellett olyan ásványianyagokat, nyomelemeket, valamint növényeket – és gyógynövényeket – kombinálnak a húsokhoz, amelyek nemcsak élménnyé teszik kedvencednek a falatozást, de különböző egészségügyi problémákra is fókuszálnak.

A gabonamentes, 71%-os fehérjetaralmú, szuperprémium eledel például vese-, és emésztőszervi problémákkal küzdő cicáknak ajánlott annak érdekében, hogy a megfelelő táplálás mellett a húgyúti rendszert is védje. Ez a macskatáp például a fent említett fehérjéken túl az alábbi összetevőket tartalmazza:

  • csalánt, ami serkenti a vértisztítást és a méregtelenítést, valamint jótékony hatással bír a vesékre és a húgyhólyagra,
  • hárst, ami szintén jótékony hatással bír a vizeletürítés növelésére, a gyomorsavakra és az emésztés javítására,
  • vörösáfonyát, aminek magas az antibakteriális képessége és hatékony védelmet nyújt a húgyúti- és bélfertőzések ellen, valamint
  • lucernát, ami az emésztőcsatorna és a vese tisztítására gyakorolt jótékony hatásért felelős.

ÉS MÉG A ZACSKÓ IS SZÉP...

Amikor órákat vagyunk képesek azzal tölteni, hogy vajon cicánknak mihez fűlne leginkább a foga, és magunk elé képzelve az elégedett macska-szempárt, azt se tudjuk, hogy a vadhúsban gazdag, vagy inkább a lazacos, a bárányos, a szőrcsomó-elleni, vagy inkább a hiperérzékeny macsek kaja lenne szerencsés, ha landolna a cicatálban, felmerül a kérdés: Hol vagyunk ebben az egészben mi?

Hiszen túl azon, hogy mindent, és még azon is túl, napi rendszerességgel megteszünk szívünk szőrös kis trónbitorlójáért, mi marad nekünk a vásárlásból élményként?

Hát, ha más nem is, a csodás csomagolás mindenképp.

ÍZLELŐBIMBÓ-GARANCIA

Ha szívesen kipróbálnád legújabb FitMin termékeinkre cicád válaszreakcióját, ízlelőbimbó-garanciákkal rizikó nélkül tesztelheted, hogy az új ízélményre kedvenc szőrös szuperhősöd hogyan reagál.

Ha bejön a táp, további ízeket is kipróbálhatsz, mi pedig igazán megtisztelve éreznénk magunkat, ha az általad tapasztalt élményeidet csapatunkkal meg is osztanád!

 

NÉZD MEG A FITMIN TERMÉKEKET ITT! → FitMin gabonamentes macskatápok

 

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

+36 70 778 0001 ♡ www.allatiboldog.hu