Az oldal termékválaszték átalakítás miatt ZÁRVA van, a termékek eltávolításra kerültek!
...

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36707780001

Blog

GABONAMENTES TÁP – TÉNYLEG EZ KELL ?

Szécsényi Réka
2022.01.09 16:35
GABONAMENTES TÁP – TÉNYLEG EZ KELL ?

GABONAMENTES TÁP – TÉNYLEG EZ KELL?

A glutén-, laktóz- és gabonamentes, vagy manapság még népszerűbb „minden mentes” élelmiszerek iránt robbanásszerűen nőtt meg a kereslet az utóbbi időben. Nem is csoda, hiszen ki tudja, hogy az elmúlt évek, évtizedek alatt mi mindent juttatunk az „értékes táplálék” - vagy az „ez van Fiam, egyed!” - tudatában szervezetünkbe, ami mára undok allergiás reakciók, és különböző ételérzékenységek formájában hatalmasodik el vérereinkben, és tör felszínre bőrünk pórusaiban. A kutyák és cicák esetében sem sokkal jobb a helyzet, hiszen a nagyipari termelés kedvenceink eledelére is hasonló hatással bír: gyakorlatilag fogalmunk sincs arról, hogy valójában mit is eszik Bodri és Cicmic.

A hipoallergén tápok mellett – ami lássuk be, óriási lépés kedvenceink egészséges és korszerű etetésében -, megjelentek a GABONAMENTES állateledelek is, amelyek már FITMIN néven elérhetőek online webshopunkban, és amelyekről itt és most egy pár szóban beszélünk is.

 

MI A GABONAMENTES ÁLLATELEDEL?

Alapvetően azt, amire a neve is utal: hogy nincs benne gabona. Azt ugyan nem állítjuk, hogy egy gramm sem, hiszen az élelmiszeripar tótum-faktumjai azért szépen kitalálták azt a tűréshatárt, amibe azért itt-ott belefér valamennyi gabonaszármazék. Az viszont tény, hogy a FitMin cicatápokban a gabonatartalom zéró, és ami a kutyatápokban megtalálható gabona - rizs és kukorica -, az is természetüknél fogva gluténmentesek, így elmondhatjuk, hogy ezekkel a szuper-tápokkal minimálisra csökkenthetők a házikedvencek érzékenysége. Arról meg aztán nem is beszélve, hogy amit kihagytak a tápból gabonát, azt a mennyiséget friss hússal pótolták.

Így igaz.

A FitMin kutyák és cicák számára fejlesztett állateledelei esetében a zsákok minimum fele igazi húsból áll.

 

UGYE EZ NEM CSAK BEETETÉS?

Jogos a kérdés, próbáld ki! Online webshopunk FitMin kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy cicádnak, kutyádnak kortól, nemtől, kasztrációtól és vemhességtől, vese- és emésztőszervi, valamint szőrcsomó-problémáktól függően megtaláld azt a SZÁRAZ vagy FÉLSZÁRAZ tápot, amivel a napi ízélményt és pocak-elégedettséget garantáltan biztosíthatod.

 
A CICA NEM IS ESZIK GABONÁT. AKKOR MEG MIÉRT JÓ?

Ott a pont! Amikor arról írtunk, hogy miért nem jó, ha megeszi a kutya a macskakaját, azt is részleteztük, hogy a cicádnak és kutyusodnak pontosan milyen típusú táplálékra van szüksége ahhoz, hogy „állatiboldog” legyen, hogy mosolyogva ugasson és nyávogjon, és hogy szépen CSILLOGJON a szőre, és boldogságtól a szeme. Ebben a cikkben írtunk arról, hogy a macskáknak tulajdonképpen egyáltalán nincs szükségük gabonára, hiszen fő tápanyaguk értékes fehérjékből, főképp húsokból származnak.

A FitMin macskák részére fejlesztett gabonamentes termékei több mint 70%-ban tartalmaznak friss húst, továbbá nagy mennyiségű, minőségi tápanyagokat – rostokat, értékes olajokból származó zsírokat és vitaminokat -, amivel még finnyogó cicád számára is biztosíthatod a prémium szintű szájnyallintásokat.

 

A KUTYA VISZONT ESZIK GABONÁT. AKKOR MIÉRT JÓ NEKI A GABONAMENTES TÁP?

A kutyák szervezete a magas biológiai értékű, állati eredetű fehérje, valamint az értékes zsírok mellett a növényekből, gabonából származó tápanyagokat is igényli. A FitMin gabonamentes tápok összetételénél természetesen ezt is figyelembe vették a gyártók, így az egyedülállóan magas, friss állati húsból származó fehérjét rizzsel, illetve kukorica hozzáadásával egészítették ki. Bár mind a RIZS, mind a KUKORICA gabonaféle, nyugodtan adható az érzékeny kutyusok számára is, hiszen amellett, hogy magas tápértékkel bírnak, gluténmentesek is.

 

VIGYÁZZ! EZ PRÉMIUM!

Ahogy mi magunk is tudjuk a vasárnapi marhasült sercegtetése közben, hogy a jó ízekre a friss és minőségi hús a garancia, úgy a FitMin gyártói is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a változatos és prémium húsok megfelelő arányban történő összeállításával hosszú és egészséges életet biztosítsanak kedvenceid számára. Ahogy a saját farmjukon, ellenőrzött körülmények között tenyésztett, és az elmúlt évek alatt szépség-, valamint sport kategóriában temérdek díjat bezsebelt Border Collie-k ellátását is FitMin termékekkel biztosítják nap, mint nap, hatalmas örömöt jelent számunkra, hogy csatlakozva a FitMin csapatához, a gabonamentes termékek értékesítésével téged is hozzásegíthetünk ahhoz, hogy megfelelően táplálhasd kutyádat és cicádat.

 

NÉZD MEG A FITMIN TERMÉKEKET ITT! → FitMin gabonamentes tápok

 

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

+36 70 778 0001 ♡ www.allatiboldog.hu